Daar is 'ie, onze nieuwe collega: Naoufal - MedicalHunt

Daar is ‘ie, onze nieuwe collega: Naoufal

Nieuw bij de ROK Groep is Naoufal Bellari. 25 lentes jong, geboren en getogen in Emmeloord en nieuwbakken Bachelor Business & Economie. Na een leuke en leerzame periode bij een andere arbeidsbemiddelaar, waar hij tevens is afgestudeerd, gaat Naoufal voor MedicalHunt aan de slag als Recruiter. Inmiddels heeft ‘ie zijn eerste week erop zitten. Benieuwd hoe hij die ervaren heeft? Lees snel verder!

Ultieme ontspanning

Voetballiefhebber in hart en nieren en in z’n vrije tijd spreekt Naoufal graag af met vrienden. Even de ontspanning opzoeken, om je vervolgens weer met goede moed op de dagelijkse werkzaamheden te kunnen storten. ‘Ik ben een genieter. Een dag hard werken sluit ik het liefst af met een heerlijke maaltijd en wat sportieve inspanning. Ik voetbal, zowel op het veld als in de zaal. Na het sporten kruip ik op de bank en laat ik mij verrassen door wat er op de tv is. Wat ik dan graag kijk? Alles van Veronica Inside tot Rondo. Ook weer voetbal dus. Dat is echt ultieme ontspanning voor mij.’

De eerste week

Over zijn eerste week bij MedicalHunt is Naoufal heel enthousiast. ‘Veel nieuwe gezichten, leuke gezichten. Maar de namen, daar moet ik nog even aan werken.’ En dan heeft hij door de vele thuiswerkers nog niet eens iedereen ontmoet. Onder de vleugels van Senior Accountmanager Pauline heeft Naoufal al kennis gemaakt met een aantal klanten, detachanten en ons recruitment software. En op zijn tweede werkdag schoof hij zelfs zonder pardon z’n avondplannen opzij om ad hoc te helpen met een belangrijke belronde voor onze collega’s bij DMU. Zijn eerste uitdaging binnen de organisatie is naar eigen zeggen; de organisatiestructuur leren kennen. Evenals de recruitment software. ‘Daar moet ik mijn weg nog in zien te vinden.’ Maar goed. Dat is logisch. Dat zullen we je zeker niet aanrekenen. Als het maar naar meer smaakt!

Open en warm ontvangst

Dat doet ’t zeker. Naoufal noemt zijn eerste week bij MedicalHunt prettig en leerzaam. ‘Ik voel me goed opgevangen en begeleid door het team. Ik ben heel open ontvangen en de omgang tussen collega’s van de ‘verschillende labels’ ervaar ik als warm. Daarnaast heerst er een goede vibe en veel positiviteit.’ Door de wondere wereld van de Sociale Media kwam Naoufal bij MedicalHunt terecht. Hij zag onze vacature en was eigenlijk meteen enthousiast. Dat bleek wederzijds want na een gesprek met Pauline, Johan en Steven, maakte hij ook meteen al kennis met Gretha en Madelon.

Oprechte blijdschap en dankbaarheid

Wat Naoufal nu al met z’n collega’s hier bij MedicalHunt gemeen heeft, is de reden waarom hij voor dit vak gekozen heeft. Op de vraag wat hem het meest aantrekt in de arbeidsbemiddeling antwoord hij: ‘Ik word er gewoon erg gelukkig van dat ik mensen aan een baan kan helpen. De oprechte blijdschap en dankbaarheid die je krijgt als het je gelukt is, is geweldig.’ Hoe cliché het ook klinkt, elke recruiter noemt dat toch wel de kers op de taart. Een goede basis om met een team de uitdaging aan te gaan om vraag en aanbod samen te brengen. Met voor Naoufal een persoonlijk doel om het recruitment vak nog beter onder de knie te krijgen. ‘Zodat ik mensen nóg beter kan helpen in hun zoektocht naar een passende baan’.

Tenslotte heeft Naoufal nog een tip, in de categorie ‘beste les geleerd’: Laat iedereen in z’n waarde. Wie goed doet goed ontmoet!

Heel mooi, Naoufal. Dankjewel. Een goed uitgangspunt, zowel privé als zakelijk. Team MedicalHunt heeft ontzettend veel zin om met jou te bouwen aan ons merk en samen de beste kandidaten te werven voor onze klanten!