Dag van de Stagiair 2020 - MedicalHunt

Dag van de Stagiair 2020


De tijden dat je als stagiair werd gezien als koffie-slaafje of dat je onder het mom van kopieer duty dag in dag uit opgesloten zat in het papierhok, zijn allang voorbij. De stagiair is tegenwoordig volwaardig lid van het team. Bij ons wel althans. Op de Dag van de Stagiair zetten wij onze stagiaire graag even in het zonnetje! Maak kennis met:

Margaretha | voormalig stagiaire Recruiter

Teruggekeerd op haar ‘oude’ plekje bij MedicalHunt is hier Margaretha. Dit keer niet als stagiair. Na een zonovergoten pitstop op Bonaire is zij begin deze maand opnieuw aan de slag gegaan als Recruiter op gebied van vvt. Wat in 2018 nog vakantiewerk was, veranderde later in een afstudeerstage. Die ze juni vorig jaar afrondde. Op zoek naar een nieuwe uitdaging vertrok Margaretha eerst naar Bonaire. Maar na een paar maanden, zo zegt ze, heb je het daar ook wel weer gezien, en lijkt het oude vertrouwde Nederland ineens weer heel uitnodigend. Net als die fijne plek bij de Rok Groep. Het gevoel bleek wederzijds en van het één kwam het ander. Margaretha is officieel Recruiter. ‘Maar ik vind het zoveel meer dan dat.’ Allereerst omdat ze zich hier vrij voelt om mee te denken en mee te doen. Om processen naar eigen wens in te richten en mee te denken in de bedrijfsvoering. ‘Het begeleiden van kandidaten naar hun droombaan is echt het mooiste van dit vak. De gesprekken, het verder helpen, het ontwikkelen. Dat geeft energie.’ Bij de Rok Groep heerst een echte familiecultuur, een fijne sfeer. ‘Het is vrij uniek dat je met zoveel verschillende mensen samenwerkt en dat het vertrouwd en goed aanvoelt. Dat hebben de heren goed gedaan!’ Geeft wel aan dat hier écht kennis en ervaring is op gebied van het vinden van de juiste match.

‘De Rok Groep biedt vele kansen en doorgroeimogelijkheden, waardoor je durft te dromen van dit soort carrièrestappen.’

Ondanks haar HRM-opleiding hoeft Margaretha niet per se een plek op de HR-afdeling binnen de Rok Groep. Ze is heel blij waar ze nu zit en hoopt door te groeien naar een leidinggevende functie, waarin ze als Senior Recruiter nieuwe collega’s kan begeleiden en opleiden. ‘De Rok Groep biedt vele kansen en doorgroeimogelijkheden, waardoor je durft te dromen van dit soort carrièrestappen.’ Margaretha wil ons dan ook niet alleen als stagebedrijf aanbevelen, maar ook als prima werkgever na je opleiding. ‘Bij de Rok Groep is het gezellig en informeel. Samen met je team werk je om elke keer weer iets moois te bereiken. De kleine, maar zeker ook grote momenten worden hier altijd gevierd.’

Ben jij benieuwd geworden naar ons bedrijf en de stage mogelijkheden, bekijk hier onze stage vacature.