Nike brengt zorg-sneaker op de markt - MedicalHunt

Nike brengt zorg-sneaker op de markt

Wat een idee, sneakers voor zorgprofessionals! Nike brengt deze maand de Air Zoom Pulse sneakers op de markt. Speciaal ontworpen om de voeten van verpleegkundigen, artsen en andere medische professionals optimaal te ondersteunen. Want die krijgen nogal wat te verduren. Uit onderzoek, dat Nike in een Amerikaans Ziekenhuis heeft uitgevoerd, blijkt dat verpleegkundigen tot wel acht kilometer per dag lopen. En tijdens een dienst, van soms wel 12 uur, nemen ze hooguit een uur de tijd even te rusten. Vanaf 7 december zijn de sneakers in Amerika verkrijgbaar, en hopelijk ook snel in Nederland. Want wij geven een paar weg op de Nursing Experience 6 en 7 december in Reehorst Ede.

Vul in en win

Ja, je leest het goed. Wij geven een paar Nike Air Zoom Pulse sneakers weg. Kom vrijdag 6 of zaterdag 7 december naar de DMU stand (nummer 2) op de Nursing Experience. Laat je gegevens achter en wie weet, loop jij straks enorm comfortabel op die geweldige Air Zoom Pulse sneakers van Nike.

Nursing Experience

Kans maken op die sneakers, is natuurlijk al reden genoeg om naar de Nursing Experience te komen. Maar je vindt er zoveel meer! Onder andere een interactieve beursvloer, een skillslab, maar liefst 50 workshops en uiteraard de nodige goodies en hebbedingetjes. En wij, wij vertellen je graag alles over DMU Medische Detachering, onder het genot van vers gepofte popcorn. Vrijdag vind je er onze collega’s Aletta, Esther en Pauline. En op zaterdag staan Steven, Gabe en Gretha bij de DMU Stand. Die je overigens op nummer 2 kunt vinden. Zien wij jou ook?

Meer over de Air Zoom Pulse sneaker

Met deze sneaker wil Nike de veeleisende uitdagingen van zorgprofessionals aanpakken. En dat is aan alles te merken. Om te beginnen is de Air Zoom Pulse gemakkelijk aan en uit te trekken. En schoonmaken is, dankzij de coating die beschermt tegen morsen, al net zo eenvoudig. De schoen heeft een rubberen buitenzool, een flexibele drop-in tussenzool en een Zoom Air-hiel. Wat betreft pasvorm, demping en grip is overal aan gedacht. Het geheel is soepel en ondersteunend tegelijk. Waardoor het voelt alsof je voet een zachte, stevige knuffel krijgt. Wie wil dat nou niet?