Ergotherapeut - Flevoland - MedicalHunt

Ergotherapeut – Flevoland

Introductie

Samen met je cliënt stappen maken? Ben jij diegene die verantwoordelijk is om je cliënten op een prettige en respectvolle manier te behandelen en begeleiden? Pak dan deze kans om jezelf verder te ontwikkelen als Ergotherapeut.

Organisatie

Wanneer jij aan de slag gaat bij MedicalHunt, kom je terecht in een fantastisch team van zorgprofessionals! Je doet bij ons een schat aan werkervaring op in verschillende werkomgevingen. Wij hebben een uitgebreid netwerk dat bestaat uit veel verschillende zorgorganisaties in Nederland. Hierdoor heb jij een groot aanbod aan mogelijkheden en kun je veel kijkjes in verschillende keukens doen. Door de verschillende arbeidsculturen en werkwijzen binnen jouw vak, word jij die superheld die iedere patiënt nodig heeft! Jij wordt die ‘flexibele alleskunner’ waar elke zorginstelling om staat te springen! Als je bij ons werkt, treed je in dienst bij MedicalHunt: wij zijn dus jouw werkgever. Samen bespreken wij welke opdracht het beste bij jou past.

Functie

Als Ergotherapeut richt jij je, binnen mogelijkheden en beperkingen van bewoners en/of cliënten, op het bevorderen of behouden van hun zelfredzaamheid, productiviteit en ontspanning, jij bent verantwoordelijk voor het behandelplan. Je onderzoekt, behandelt en geeft advies/informatie over aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen aan de cliënt en/of familie.

Functie eisen

Een Ergotherapeut die bij deze functie past is in het bezit van:

  • Een afgeronde HBO opleiding ergotherapie en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor ergotherapeuten.
  • Affiniteit met- en kennis van de ouderenzorg en GRZ.
  • Een rijbewijs B.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Aanbod

Ben jij de Ergotherapeut die wij zoeken, dan bieden we jou het volgende:

  • Leuke, uitdagende opdracht op projectbasis.
  • Contract voor onbepaalde tijd.
  • Bovengemiddeld salaris.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • Scholingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Enthousiast geworden over de vacature van Ergotherapeut? Klik dan op de solliciteerbutton!

Heb je nog vragen over de functie en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar margaretha@medicalhunt.nl of bel met 0527 280000 en vraag naar Margaretha Snoek.