Verpleegkundige – Lelystad | Almere | Zeewolde

Introductie

Wil jij een afwisselende baan waar jij al je zorgtalenten in kwijt kunt? Beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, ben je ondernemend en wil je graag je horizon blijven verbreden?

Organisatie

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s in de functie van MBO Verpleegkundige voor het aantal uren dat bij jou past!

Functie

Werken als flexibele zorgprofessional betekent dat je op verschillende plekken in de organisatie kunt worden ingezet. Je bent voor langere periodes werkzaam op (diverse) locaties als onderdeel van het team in de functie van verpleegkundige. Je kunt werkzaam zijn op Somatiek of PG, waarbij wij graag van jou horen waar jouw passie ligt. Op deze manier kun jij op onze locaties met verschillende doelgroepen kennismaken. Gaat je voorkeur uit naar 1 locatie? Dan is dit ook bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Je verleent, samen met je collega’s, directe zorg aan cliënten met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. Je draagt bij aan de invulling van de zorgvraag volgens het zorgplan en de wensen van de cliënten, zoals vastgelegd in het Elektronisch Cliënten Dossier. Dit houdt in dat je zowel begeleidende als verzorgende en verplegende handelingen verricht. Je bent in staat om gedrag van cliënten te vertalen in een hulpvraag en dat op creatieve wijze te begeleiden. Samen met je collega’s creëer je een prettig woon- en leefklimaat. Tevens onderhoud je contact met familie en/of andere mantelzorgers van de cliënten.

Functie eisen

Jij bent een ondernemende collega met lef. Jij staat open voor vernieuwing en wil dit graag met je collega’s delen. Je vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die met humor, enthousiasme en respect voor cliënten en collega’s het werk doet. Je denkt in kansen en uitdagingen en hecht veel waarde aan samenwerking met de informele zorg. Welzijn van cliënten staat voor jou centraal!

Wat vinden wij verder belangrijk?

•Je wordt enthousiast van de werkzaamheden en functie zoals hierboven beschreven;

•Je houdt van je vak;

•Jij beschikt over een afgeronde MBO opleiding Verpleegkundige & BIG registratie;

•Jij hebt aantoonbare ervaring in de gezondheidszorg;

•Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vak.

Aanbod

• Wij gaan voor een langdurige samenwerking voorafgegaan door een overeenkomst voor bepaalde tijd;

• Verantwoordelijk en leuk werk in een enthousiast team;

• Doorgroeimogelijkheden zoals HBO-V;

• Bovengemiddeld salaris overeenkomstig de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, FWG 45.

Inlichtingen

Heb je vragen, stel ze gerust via WhatsApp: 06-41026210

Sollicitatie

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan direct en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.