Verzorgende IG – Emmeloord

Introductie

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de zorg? Wil jij voor wisselende periodes ingezet worden bij een vast team om zoveel mogelijk ervaring op te doen? Voor een periode van 6 weken zoeken wij voor een gezellig thuiszorgteam in Emmeloord een verzorgende (IG) die voor 20 uur per week in het team meedraait.

Functie

In de functie als verzorgende (IG) verzorg je oudere en/of zieke mensen in hun eigen leefomgeving, zodat zij ondanks hun hulpbehoevendheid in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Bij de begeleiding/verzorging van de cli├źnten staat de zelfredzaamheid voorop. In deze functie voer je diverse verpleegtechnische handelingen behorend bij het takenpakket van een verzorgende (IG) uit. De functie betreft 20 uur per week, deze uren worden in overleg met jou en het team ingepland.

Functie eisen

De verzorgende (IG) waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een afgeronde opleiding richting verzorgende (IG) (mbo3), bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je bent per direct beschikbaar en in het bezit van eigen vervoer.

Aanbod

Het salaris is conform cao-VVT. Na de periode van 6 weken kun je bij wederzijds goedvinden in een ander team geplaatst worden.

Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en wil je direct solliciteren? Stuur dan snel jouw cv en motivatie naar info@medicalhunt.nl. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature, bel dan naar 0527-280 000.