Verzorgende IG – Midden- en Noord Nederland

Introductie

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij voortdurend op zoek naar verzorgenden IG.

Organisatie

Wil jij samen met ons bouwen aan de toekomst? Dan is werken bij onze opdrachtgevers misschien wel wat voor jou. Heb jij een diploma Verzorgende IG en affiniteit met ouderen? Wil je naast zorg verlenen er ook echt toe doen in deze leuke functie? Dan maken wij graag kennis met je!

Functie

Wij zijn op zoek naar verzorgenden IG die als oproepkracht voor ons willen werken bij diverse zorginstelling in Midden- en Noord Nederland. Als verzorgende IG vertrouwen wij jou alle voorkomende werkzaamheden binnen het takenpakket van een verzorgende IG toe. Je draagt zorg voor vaak chronisch zieke pati├źnten. De werkzaamheden en de werkomgevingen zijn divers.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde opleiding Verzorgende IG-niveau 3, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt een eerlijke en open houding en bent flexibel inzetbaar. Je werkt accuraat en met veel liefde en warmte voor je klanten. Je bent in het bezit van rijbewijs B en je beschikt over eigen vervoer. Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

Aanbod

Inschaling van de cao-VVT op basis van ervaring en taken.

Inlichtingen

Voor vragen en/of inlichtingen kun je contact opnemen met Steven Korf via telefoonnummer 0527 280000.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie via de onderstaande sollicitatiebutton.