Wijkverpleegkundige met specialisme Casemanagement Dementie – Flevoland

Introductie

Dagelijks verplegen en verzorgen we bij Icare tienduizenden mensen van jong tot oud. Zowel bij de mensen thuis als in onze kleinschalige locaties voor beschermd en verzorgd wonen. Boven alles willen we bijdragen aan hun welbevinden.

Met onze hulp kunnen mensen zelfstandig thuis blijven wonen of zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in onze woonvoorzieningen. Met alle vragen op het gebied van verpleging en verzorging kunnen mensen bij ons terecht. Icare is actief in Drenthe, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Icare is onderdeel van Espria

Organisatie

Bij Icare werk je in kleine, zelfsturende wijkteams die verantwoordelijk zijn voor de zorg en begeleiding van de klanten in hun wijk. We kennen onze klanten goed. Samen met hen kijken we welke zorg er precies nodig is en hoe we dat het best kunnen invullen. Bij Icare is het prettig werken. Teamleden zijn goed op elkaar ingespeeld, vertrouwen op elkaar en gebruiken elkaars sterke punten en kwaliteiten. Je kunt bij ons werken in reguliere teams, in flexteams, in nachtteams of in gespecialiseerde teams, waaronder palliatieve teams en PG-teams.

Functie

Als Wijkverpleegkundige heb je bij ons een aantrekkelijke, veelzijdige baan. Met de zelfstandige manier waarop je zorg verleent, draag je bij aan de eigen regie en het welbevinden van onze klanten. Je signaleert wat er verder bij hen speelt en weet daarop goed in te spelen.

Als Wijkverpleegkundige houd je van je vak en heb je oog voor wat er beter kan. Bij Icare krijg je alle mogelijkheden om daar samen met je team werk van te maken. Als Wijkverpleegkundige vervul je daarin graag een voorbeeldfunctie. Naast je functie als Wijkverpleegkundige word je binnen jouw team als Casemanager ingezet.

Onze kernwaarden passen bij jou: liefde voor mensen, betrouwbaar, mogelijkheden benutten en steeds beter. Dit sluit aan bij wat jij in je werk als Wijkverpleegkundige uit wilt dragen.

Functie eisen

Jij hebt een HBO V diploma en aanvullend de opleiding Casemanagement dementie gevolgd;

Jij hebt ervaring als Wijkverpleegkundige;

Je hebt aantoonbare affiniteit met PG clienten;

Je bent bevoegd en bekwaam op je vakgebied;

Je bent voor 24 tot 36 uur inzetbaar in rayon Flevoland;

Je beschikt over eigen vervoer;

Je bent voor een periode van zes maanden inzetbaar;

Je beschikt over een geldige BIG registratie;

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel binnen onze selectieprocedure.


Aanbod

Het is een functie voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. Uren worden in overleg bepaald. Het salaris is volgens de CAO VVT, je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

We bieden een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s en goede opleidingsmogelijkheden. Bij MedicalHunt krijg je de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en te blijven ontwikkelen.

Ga naar www.medicalhunt.nl voor meer informatie over deze en andere vacatures.

Inlichtingen

Voor vragen en/of inlichtingen kun je contact opnemen met Mirjam Boef via telefoonnummer 0527-280000.

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV via de sollicitatiebutton.